MIOC BiH – Web Dizajn Tuzla – Miral Media | Izrada sajtova Tuzla – Izrada web sajta Tuzla – Izrada Sajta Tuzla – SEO optimizacija Tuzla – Google marketing Tuzla – Facebook marketing Tuzla – Facebook oglašavanje Tuzla – Stvaranje sadržaja :: MiralMedia – Tuzla – Bosna i Hercegovina ::
Projekti
Opis

Međunarodni interaktivni otvoreni centar (MIOC) Tuzla je osnovan od strane MIOS-a (Međunarodnog udruženja „Interaktivne otvorene škole“) i predstavlja društveno odgovorno preduzeće koje, kroz inovativan pristup, pruža kompetencije za individualni i profesionalni razvoj.

Centar predstavlja sigurno okruženje za rad, inovacije, zabavu, kreativnost, učenje, saradnju, umrežavanje i usvršavanje.

Pristup u radu je fleksibilan. Konstantno se usavršavaju i nastoje sa mrežom saradnika, resursa, znanja i informacija odgovoriti na obrazovne i savjetodavne potreba raznih klijenata: nastavnika, djece, roditelja, NVO, poduzetnika. Razvoj Centra je usmjere na stvaranje (obrazvnih) prilika koje će osigurati primjenu naučenog znanja kao i jačanje poslovnih prilika i konkurentnost na berzi rada.

Svi programi su usmjereni na razvoj sposobnosti i polaze od pretpostavke da svaka osoba u sebi ima dovoljno kapaciteta za uspijeh. Uspijeh  ovisi o osobnom angažmanu, želji, trudu, stavu i prilikama koje stvore, te ustrajnosti i strasti za ostvarivanje dugoročnih ciljeva.

Link za sajt
O projektu
Kreirao

Mrki Aguero

Projekat završen

November 24, 2018

Tip projekta

Web dizajn, SEO optimizacija

Klijent
Podijeli