FK Winner – Web Dizajn Tuzla – Miral Media | Izrada sajtova Tuzla – Izrada web sajta Tuzla – Izrada Sajta Tuzla – SEO optimizacija Tuzla – Google marketing Tuzla – Facebook marketing Tuzla – Facebook oglašavanje Tuzla – Stvaranje sadržaja :: MiralMedia – Tuzla – Bosna i Hercegovina ::
Projekti
Opis

Škola fudbala WINNER osnovana je 02.10.2002. godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije zvanično je registrovana 30.10.2002. godine. Osnivač WINNER-a je Igor Ziherl, viši fudbalski trener iz Beograda.

Ciljevi škole fudbala Winner su da se u našoj školi deca druže, igraju utakmice, a poseban akcenat je stavljen na putovanja u inostranstvo. Svake godine škola fudbala Winner putuje na jedan od turnira koji se organizuju po celoj Evropi. Želimo da na tim putovanjima deca upoznaju druge zemlje i druge kulture. Cilj nam je da vreme koje provedu u našoj školi deca pamte po lepom druženju i putovanjima.

Pored navedenih ciljeva mi se naravno trudimo da postignemo i one sportske ciljeve vezane za napredak i razvoj svih polaznika. Sportski ciljevi su razvoj svih motoričkih sposobnosti kod igrača pri tom poštujući senzitivne faze, tehnička i taktička obučenost prilagođena njihovom uzrastu kao i razvijanje smisla za igru kod svakog našeg polaznika.

Planovi za budućnost su veliki. Osnivanje prve fudbalske akademije u Srbiji i Beogradu u kojoj će se raditi po unapred utvrđenom planu i programu. Osnivanje prvog centra za dodatni rad sa mladim fudbalerima u kojem će moći da vežbaju svi mladi fudbaleri bez obzira u kom klubu trenutnu treniraju.Uspostavljanje jedinstvenog i prepoznatljivog sistema treninga čiji će cilj biti stvaranje mladih igrača, i na kraju saradnja sa jednim od velikih Evropskih klubova kako bi naša deca bila prepoznata na fudbalskoj mapi Evrope.

Link za sajt
O projektu
Kreirao

Mrki Aguero

Projekat završen

November 23, 2017

Tip projekta

Web dizajn, SEO optimizacija

Klijent
Podijeli