Beauty House by Nautilus – Web Dizajn Tuzla – Miral Media | Izrada sajtova Tuzla – Izrada web sajta Tuzla – Izrada Sajta Tuzla – SEO optimizacija Tuzla – Google marketing Tuzla – Facebook marketing Tuzla – Facebook oglašavanje Tuzla – Stvaranje sadržaja :: MiralMedia – Tuzla – Bosna i Hercegovina ::
Projekti

Beauty House by Nautilus

Opis

Salon ljepote Beauty House by Nautilus nalazi se na Slatini, u ulici Albina Herljevića 13 u Tuzli i nudi Vam široku lepezu usluga.

Njihov tim profesionalaca ima zadatak da Vas učini posebnim, lijepim, dotjeranim, besprijekornim i spremnim za najvažnije trenutke Vaših života.

Pored profesionalnog šminkanja, manikira i pedikira, u ponudi je tretman kojeg ćete na ovim prostorima jako teško pronaći, a vjerujte – obožavati ćete ga. To je fish spa. U njihovoj ponudi se nalaze i masaže, tretmani lica, kao i depilacija svih zona.

Ono što je također sada jako popularno, a možete pronaći kod njih je japansko iscrtavanje obrva, kao i lash lift, te ruski volumen trepavica, a kvalitet ovog kutka ljepote je opravdan brojnim certifikatima i potvrdama da Nautilus zaista nastoji svakoga dana ulagati u svoje znanje i kvalitet kako bi se svim klijentima pružila najbolja usluga.

Link za sajt
O projektu
Kreirao

Mrki Aguero

Projekat završen

January 17, 2019

Tip projekta

Web dizajn, SEO optimizacija

Podijeli